Vem är jag 😱

Jag är en kille på 16 vårar, som har bott i staden Norrköping hela mitt liv. och bor i den "fina" stadsdelen Hageby.  Det är väll okay att bo där, men mamma har sagt att nästa år är sista året vi ska bo här innan vi flyttar😍. Jag vill ju att vi flyttar till Stockholm, men vi ska bara flytta till stan xD. Men det kommer att bli underbart. 

Jag spenderar stora delar av min vardag på min skola degeer gymnasiet, där jag går samhälle med inriktningen beteendevetenskap.  Det tror jag blir intressant, men har inte börjat med mina inriktnings-ämne  än. Men filosofi,ledarskap och sånt låter mer roligt än vanlig samhäll😊. Men jag har en helt underbar klass❤

Men jag heter Kjell Fredrik Stenberg och som sagt 16 år gammal min bästa kompis heter Olivia, och hon är 15 år snart 16^^

Men på min fritid så är jag antagligen aktiv inom kyrkan,fikar,hänger med vänner eller är på möte med någon av styrelserna jag är med i. 

Min favorit färg är röd, samma färg som min idol Lady gaga har 😏, jag älskar att fika och äta mat. Mitt ordspråk lyder " den som bjuder på mat eller fika, har en speciell plats i mitt hjärta."

Så detta var lite om mig 😃 

XOXO Fredrik

Follow me on Instagram Twitter

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229