TBT min nollning

Allmänt

Nu när det är nollningsveckan så började jag att tänka till min egna nollning och hur jag hade det. För jag var så nervös, för jag inte kände någon. Det släppte dock tack vare nollningen faktiskt, för med hjälp av klädesveckan och allt annat vi gjorde tillsammans så stärktes våran gemenskap väldigt mycket. Där vi hade t-ex " on Wednesday we wear pink" och disco Fredag, det var lite skämmigt men ändå kul 😂. Men som tur var gick ju alla in för det, så ingen kände sig ensam.

Jag gick dock in lite mer än alla andra vilket resulterade i att jag vann, det var lite kul 🎉. För jag tyckte jag var en värdig vinnare inte för att skryta, men som ni kommer se på bilderna så gick jag verkligen all in.

Därefter var det insparksfest på Fredagen när allt var klart, som skulle haft ett tema men vi sket i det totalt. Dock kom några andra treor och försökte att ägga oss men de misslyckades totalt. Så det var en asrolig kväll med mycket skratt och skoj, och förståelse varför folk har emot detta set stärkte oss och var roligt. Så sup och svälj trevlig kväll 😘


XOXO Fredrik

Follow me on Instagram Twitter

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229