Middag med pĂ€ronen đŸ„°

familj och vÀnner, vuxenpoÀng

DĂ„ har middagen precis Ă€gt rum och jag ska avslöja vilka göttigheter jag bjöd pĂ„. Till förrĂ€tt sĂ„ hade vi skagentoast gjord pĂ„ bröd, skagenröra dill och lite paprika hur smarrigt som helst ju om jag fĂ„r sĂ€ga det sjĂ€lv. Vilken tur att mina förĂ€ldrar Ă€ven höll med mig i detta pĂ„stĂ„ende 😉. SjĂ€lva varmrĂ€tten var kotletter gjorda i marinad, pommes, stor sallad och en misslyckad sĂ„s som blev lyckad. SĂ„ lite tur i oturen skulle jag sĂ€ga. Skulle göra en sĂ„dan hĂ€r sallads vingrĂ€tt men hade tydligen köpt nĂ„got bladning för att göra nĂ„gon sommardressning med creme frech. Vilken tur dĂ„ att det fortfarande blev gott och smakade typ som en tzatziki sĂ„ blev lyckad och gött iallafall. SĂ„ slapp göra egen sĂ„s vilken var positivt för det Ă€r ju jobbigt.

Som vanligt nĂ€r mina förĂ€ldrar kikar förbi sĂ„ fĂ„r man ju alltid nĂ„got av de ibland mer nödvĂ€ndiga saker Ă€n andra. Idag fick jag en resvĂ€ska, tillbaka mina gardiner de hade tvĂ€ttat, en megastor kastrull sĂ„ jag kan koka pasta till hela gatan samt lite kött. För jag fick lite lövbit för hon tyckte synd om mig att jag skrev i nĂ„got inlĂ€gg att jag bara kĂ€nde att korv var prisvĂ€rt att Ă€ta. Hade dock bĂ„de köpt köttfĂ€rs och kotletter dagen efter 😅. Det Ă€r ju tur att mamma var gullig och ville tĂ€nka pĂ„ mig och gratis Ă€r ju alltid nice och gött.

Lite synd bara att min bror inte kunde komma men ibland sĂ„ uppstĂ„r problem och förhinder för en hĂ€r i livet. Hade ju iallafall mamma och pappa hĂ€r och de var mer Ă€n nöjda. De fick god mat, fint sĂ€llskap och Ă€ven kaffe/tĂ© pĂ„ maten sĂ„ de kunde bli belĂ„tna. Är dock glad över att jag ej gjorde efterrĂ€tt eftersom jag Ă€r sĂ„ mĂ€tt och belĂ„ten liksom hade inte fĂ„tt plats med nĂ„got mer. Men första hembjudningen av förĂ€ldrarna pĂ„ middag Ă€r avklarat iallafall.

XOXO Fredrik

Follow me on Instagram Twitter

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229