Kusinmiddag 🥘

familj och vänner

Det här inlägget kanske borde ha kommit upp igår men jag var lite småtrött så det kan bli såhär ibland. Men igår efter jag hade jobbat, så skulle min bror hämta mig och köra oss båda till angry bull. Som är en resturang här i Norrköping, eftersom vi skulle ha lite kusinmiddag. Eller så gott som det går, vår sista och äldsta kusin flyttade ju till Nya Zeeland för ca 3-4 år sedan så blir ju lite svårt att få med henne ☹️.

Jag tog någon new york steak som var gjord på oxfilé, så fick man även pommes, bea samt vanliga och lite stekta grönsaker eller primörer ifall man ska använda deras språk 😂. Jag tyckte mitt var fett gott, dock blev jag så mätt att jag hade kunnat gått och lagt mig där och då. Det hade nog inte varit så passande.

Under själva middagen så kollade min ena kusin sin Instagram och såg min senaste bild jag hade lagt upp, som jag även kan flicka in längst ned. Och han bara brister rakt ut,”va Fredrik är inte du bög?” Man kan väll ha en fin och kärleksfull relation med sina vänner eller? Eller min andra kusin som för frågan vad han vill dricka och tar fram en dricka han hade köpt på pressbyrån, och bara ”jag har ju denna” 😂. Det är inte lätt för släktingar som kommer från landet.

XOXO Fredrik

Follow me on Instagram Twitter

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229