Handledare möte 😫🤓

Jobb, vuxenpoäng

Igår så var dagen där då jag, Melanie och Haidar skulle ha vårt handledaremöte. För vi alla ska ska ju bli handledare likaså med fler andra, för det är en sak jag faktiskt gillar med Anette hon värdesätter vidareutbildning och att sträva efter att vi ska bli så bra som möjliga. Som hon sa ”mitt mål är att alla mina merarbete ska ha potentialen att driva en resturang men är DU som sätter gränsen med din vilja”.

Så var intressant och lärorikt men även tråkigt för såg framför mig allt jag måste läsa på inför provet vi ska ha kul kul. Men nej det kommer bli kul och löser sig tillslut. För vi ska bli beräknade att bli klara och verifierade till sista november men hon har sagt till mig att jag ska var det till slutet av oktober. Så vi får se vad som faktiskt händer 😉.

Råkade dock se min nya namnskylt idag och där stod det ” Fredrik handledare” för som pappa säger ta dig så långt upp du kan dig på stegen. För då blir du mer eftertraktad på arbetsmarknaden.

Lite skönt är att allt var typ reperation iallafall köket för hat skummat mina papper lite och 90% av det kunde jag förutom kanske utantill hur kall en frys får vara. Dock är jag lite mer svajig inom service men jag har ju aldrig läst service papperna innan för jag började ju i köket 😜

Sen innebär handledare mer lön så jag är tagg 💸

XOXO Fredrik

Follow me on Instagram Twitter

Gillar

Kommentarer

evelinnkarlsson
evelinnkarlsson,
Jag trodde redan att du var handledare. Det kommer gå bra på provet! 👍🏻😊
nouw.com/evelinnkarlsson
FredrikStenberg
FredrikStenberg,
Haha Nope, så tack 😘
nouw.com/fredrikstenberg
IP: 82.99.3.229