Han kissade pĂ„ sig 😳

Jobb

IgÄr sÄ jobbade jag mitt första nattpass pÄ resturangen gyllenegÄsen, för vÄr resturang stÀnger kl 24:00 alla dagar. Men jag var utlÄnad till filmstaden alltsÄ den mitt i staden och de har öppet 24/7 pÄ helgen vilket kÀndes för jag jobbade 22-06 och kÀndes sÄ konstigt att gÄ och lÀgga sig 07:00 men det fÄr man ta.

Dock sĂ„ var det skönt att vi inte hade en stor krogrusch för nĂ€r alla klubbar hade stĂ€ngt fick vi ca bara 10 gĂ€ster sĂ„ det var skönt. Men Ă€ven om det var lugnt fick bevittna en ca 45-50 Ă„rs man kissa pĂ„ sig, eventuell drogsmuggling, en annan blev tagen av polisen och jag fick hela tiden beröm för min smikning 😍.

För vissa var sÄ sociala av sig sÄ vi hade konversationer om livet och om allting möjligt. Som med en grupp ungdomar diskuterade vi varandras nyÄrslöften och hur man uttalar vissa ord och med en annan hade jag en diskussion med om hur hemska mÀnniksor Àr mot service personal.

SÄ förutom at det i överlag var lÄngtrÄkigt och jag stÀdade samma flÀck Äter och Äter igen, för inte hade nÄgot annat att göra. SÄ var det kul ^^

XOXO Fredrik

Follow me on Instagram Twitter

  • Jobb

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229