Event "Nuskin"

Allmänt, familj och vänner, Jobb, vuxenpoäng

Igår så skulle jag Trygg och hennes mamma, åka till något spa i ett område som jag inte riktigt kan namnet på för jag brukar inte vara i det området. Men var Emilia som körde och hon var så duktig, för allt gick som en dans på rosor dock så skojade jag till det att jag behövde 2 st bilbälten för att känna mig säker. Har en @emiliasafe som chaufför så kan en inte känna sig något annat än lugn😌.

Jag trodde först att det skulle vara ett vanligt smink, skönhet och hälsa event där en får prova produkter och få svar på sina frågor inom "Nuskin". Vilket det även var för typ de flesta förutom för mig, de vill tydligen få in mig i detta och bli en partner i deras säljteam och sälja deras produkter. Även stå på någon föreläsning inom makeup med "Nettan" som jag tror hon hette, vilket vi får se om. Får väll testa och se om jag gillar produkterna innan jag ger ett svar. Är åter bjuden till ett till event, men i Linköping iallafall, men ser positivt på allt iallafall^^

Men Anette eller Nettan som hon kallades, var en helt magnifik MUA "makeupartist" och talare. Hon kunde verkligen sälja in produkterna och visa de på klienterna, för att visa att produkterna passade de. Så om jag skulle jobba inom hennes team, så har jag mycket att lära mig 😂.

Så var en trevlig tillställning, där en av de frågade är du en makeupartist för du verkar ju kunna detta och och har sminkat dig så fint. För jag hjälpte även till att sminka och svara på frågor om hur en ska applicera och vad en ska tänka på, för även Nettan tyckte jag hade finfina kunskaper 💖. För är så kul när en får uppskattning, för sitt hårda arbete.

Jag är bjuden till någon föreläsning om detta där även andra kunniga personer inom detta område kommer att vara med. Så jag ser fram emot det och eventuellt framtida business planer.

XOXO Fredrik

Follow me on Instagram Twitter

Gillar

Kommentarer

emiliasafe
emiliasafe,
Hoppas på att du hoppar med i teamet, du är fantastisk!
nouw.com/emiliasafe
FredrikStenberg
FredrikStenberg,
Tänker att jag bestämmer mig efter nästa grej som var i Linköping 😉
nouw.com/fredrikstenberg
IP: 82.99.3.229