Donken kaos deluxe 😶

Jobb

Igår så skulle jag bara ha jobbat till 21:30 men pga av en började känna sig sjuk som skulle jobba till 23:00 och Alicia undrade om jag kunde stanna till dess. Det kunde jag för så jobbigt kunde det inte bli.

Men så fel jag hade dock, kvällen bestod av 2 stora ruscher där den första var lite lättare att tackla för då var vi ju ändå fler st. Men jag var i lagret och donade och bad de att ropa när det kom gäster. Ropa gjorde de, men när jag hade 8 ordrar på min skärm så var bara att börja springa. Som tur var hade jag ej driven och var 3 i kök.

Den andra ruschen var jag i driven och kassan och Alicia kök och 1:an för den sista var på rast. Den timmen han var på rast plussade vi typ 1000kr och 16 gäster mer än vad som var planerat. Så då var det verkligen kaos, för vi vara bara 2 st och alla fick vänta länge. Men tack och lov hade många bra förståelse för oss, för de såg hur vi sprang och jobbade på 🌸.

Så ett ev de mer intensiva arbetspass jag ha haft på länge, men kul hade vi iallafall. Så det var ju tur det, men känns i benen att man sprang igår.

XOXO Fredrik

Follow me on Instagram Twitter

  • Jobb

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229