Blir så trött på Nordea 😡

Allmänt

Idag så skulle jag ha ett videosamtals möte med min bankdam. Som skulle vara kl 14:00 så var bered från redan 5 i typ för att verkligen vara där i god tid. Jag till och med struntade i gymet för att verkligen inte behöva stressa inför detta. Men som vanligt med Nordea så är det bara strul, alltifrån mina strul till att skapa ett sparkonto till problem med korten.

Så kl 15:00 efter en timme senare skrev jag till kundtjäsnten och frågade varför jag har fått sitta ensam i mitt rum i 1 timme utan att någon har kontaktat mig överhuvudtaget? För jag gillar ju inte att prata med främlingar så jag satt i 1,5 timmar och var orolig och nervös inför detta samtal men jag bet ihop och väntade.

Men efter kundtjäsnten så ringde hon mig och trodde att jag hade "glömt" vårt möte? Nej jag hade suttit i över en timme i mitt rum ensam och inte gjort något för att inte missa när det började lyssnade inte ens på musik för att inte riskera att jag missade hennes samtal.

Men hon är trevlig som tur är men att en alltid ska ha problem gör mig så trött och depp hade kunnat ha gjort något bättre under denna tid pluggat eller faktiskt gymat. Men får hoppas att mötet på Onsdag funkar bättre.

XOXO Fredrik

Follow me on Instagram Twitter

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229