Blandade känslor

Jobb, Allmänt, familj och vänner

Är nu påväg till jobbet för att öppna med Isabelle vilket kommer bli Nice. För Isabelle är skön och inte den strängaste på jobbet. Så hon är hård men rättvis. Plus i kanten är att hon kommer hit och hämtar mig 😍.

Dock så ska tydligen en av de jag är närmast här på jobbet ska sluta för att bli chef på donken i filmstaden. Det är mixtrande känslor eftersom jag vet att hennes mål är att bli resturangchef och att driva en egen resturang.

Dock så kommer jag sakna att ha henne här, hon var jobbig, taskig och väldigt speciell men det var vi alla. Så kommer verkligen att sakna henne, hade en speciell connection med henne och fanns där när jag grät, var lycklig eller hade så dryga gäster. Så fanns hon där för mig. För har aldrig träffat någon som har mobbat mig med så mycket kärlek.

Så även om det känns tufft och jobbigt, att veta att hon inte är kvar på just vår. Så kommer hon iallafall vara kvar branschen och vara chef för donken i stan och göra det hon vill ovh brinner för. Så läser du detta candra kom ihåg jag kommer sakna dig, men är sjukt stolt över dig och glöm inte bort att du är helt jävla fantastiskt. Lycka till med nya positionen 💞💞

XOXO Fredrik

Follow me on Instagram Twitter

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229