Biljard med godingar 🏆

Allmänt, familj och vänner

Igår efter jag kom hem från jobbet så frågade Michelle ifall jag ville åka och spela biljard med Stefanie och hennes kille. För er som ej vet det, Stefanie är vår gemensam vän och min första vän. Vet inte när vi började att lära känna varandra, men vi var iallafall i blöjåldern. Samt gick på dagmamman innan dagis, så kul ändå att forfarande umgås 🤓.

Jag tackade ja till att åka dit, Robin körde dit och vi var i vilbergens centrum. Vi körde 3 omgångar, jag var med Michelle 2 gånger, och Stefanie en gång. Det jag dock blev förvånad över hur bra jag var på biljard, alltså jag var ju riktigt bra. Men jag kan väll hantera bollar bra 😂. Det blev dock 2 förluster och en vinst, förlusterna blev inte för de vann utan för att mitt lag råkade få i den svarta ”bollen” vid fel tillfälle ☹️.

Efteråt ville de dra och käka, pga av allergier och andra preferenser så valde vi att åka till burger king. Det blev inte riktigt som tänkt där dock, för när vi kom fram så hade de tydligen stängt gör att byta lokal. Jag tycker dock att det borde stå på hemsidan eller på appen, men det gjorde det ej 🧐. Så det hela avslutades på donken, min donken 🍦

XOXO Fredrik

Follow me on Instagram Twitter

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229