30 års fest 🎉

Allmänt, familj och vänner

Gårdagen började inte så jättebra för mig, för jag skulle ta mig till lokalen som vi skulle vara i. Dock så hittade jag inte riktigt dit eller vad jag trodde iallafall, för jag ringde och sa att jag inte visste vart jag var eller skulle. Tydligen var jag 2 meter ifrån där en skulle vara 😂

Det var lite stelt enligt mig att hälsa på släkten och vänner ovh bara säga "Fredrik linneas kompis som är syster till födelsedagsbarnet". Men det gick an och vi vid barnbordet hade det bra💞.

Vis ca halv 6 serverades det mat och därefter fika och ja det såg jag fram emot och jag var inte snål gällande maten för som Daniel sa" ät och ta för er" vilket jag gjorde sen med😏.

Festen började sen när alla gamlingar åkte och hans kompisar började komma. För det var inte lika stelt men ändå lite, för jag kände knappt någon. Men det släppte med tiden och även om vi var yngst där med flera år så hade vi mycket gemensamt.

Där jag även fick 2 pussar av den snyggaste killen där, så det kan jag inte klaga över 🙊. Så jag var hemma typ 3 men var en helt underbar eftermiddag, kväll och natt. Så hoppas bara att Brolin mår lite bättre idag, för hon spenderade lite tid på toan igår 🙃

XOXO Fredrik

Follow me on Instagram Twitter

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229